De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Ook spelen of zingen bij St. Radboud?

Koor en orkest zoeken nieuwe leden

Koor en orkest zoeken nieuwe leden

SCHIEDAM - Voorafgaand aan het NK Tonnetje Steken in Kethel, kon het publiek afgelopen zondag luisteren naar het (leerling)orkest en het koor van Muziekvereniging St. Radboud. Zowel orkest als koor treden regelmatig op en kunnen nog nieuwe leden gebruiken.

Het leerlingenorkest geeft enkele malen per jaar een concert, zoals bij het tonnetje steken en tijdens de Kinderboekenweek. Dit orkest oefent op dinsdagavond van 18.45 tot 19.45 uur. Je kunt ook muzieklessen bij de vereniging volgen en sommige instrumenten kun je in bruikleen krijgen.

Het harmonieorkest repeteert op dinsdagavond van 20:00-22:00 en geeft gemiddeld 5 concerten per jaar, waarvan er 1 tot 2 gezamenlijk met het koor zijn.

Het Promskoor repeteert op woensdagavonden van 20.00 - 22.00 uur. Het repertoire is gevarieerd van klassiek tot pop en alles daar tussenin. De combinatie met het harmonieorkest maakt het mogelijk dat het koor zowel optreedt voor een groot publiek als in kleinere setting, begeleidt op piano of door een ensemble uit het orkest.

Alle repetities vinden plaats in verenigingsgebouw zaal  De Noord aan de Kerkweg 46a in Schiedam-Kethel. Meer informatie of aanmelden voor het bijwonen van een repetitie? Dit kan via de website van Muziekvereniging Sint Radboud.

Fotobijschrift: het Promskoor treedt op tijdens NK Tonnetje Steken in Kethel

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker