De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Koreaans popfestival aan Maasboulevard

Koreaans popfestival aan Maasboulevard

SCHIEDAM - Bij de gemeente Schiedam is een aanvraag voor een vergunning ingediend voor het evenement K-Pop aan de Maas op de Maasboulevard te Schiedam op 31 augustus 2019 van 13.00 uur tot 20.00 uur.

De opbouw voor het evenement is op 31 augustus 2019 van 11.00 uur tot 13.00 uur, de afbouw op 31 augustus 2019 van 20.00 uur tot 22.00 uur. Op de Maasboulevard wordt een podiumwagen geplaatst waarop een DJ Koreaanse popmuziek draait.

Vanaf vandaag 17 juli 2019 ligt een afschrift van de aanvraag, gedurende 2 weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 (alleen op afspraak). Tijdens de genoemde periode kunnen belanghebbenden over de aanvraag hun zienswijze naar voren brengen. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam, onder vermelding van K-Pop aan de Maas.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het muzieknieuws uit Schiedam. Alvast dank.

6 commentaar(en) op artikel "Koreaans popfestival aan Maasboulevard"

K-pop is een muziekgenre uit Korea bestaande uit een mix van verschillende muziekstijlen, zoals hiphop- en popmuziek. Daarnaast is K-pop ook een subcultuur. Een van de artiesten die vaak geroemd wordt door het op de internationale kaart te zetten van K-pop, is PSY.

Door: . Op:

Super leuk idee!

En nog lekker in de buurt ook

Door: Debby Op:

Wow hoop dat het gaat gebeuren dan kom ik zeker

Door: Maike Bosgraaf Op:

https://youtu.be/ZNr_l4H5w-8

Door: Ruud de Groot Op:

lijkt me echt super om daar heen te gaan!! hoop zo erg dat het doorgaat!!

Door: nick Op:

Jaa!!!

Door: Samsie Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker