De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Cilia Batenburg gaat in gesprek over kunstwerken

Kunstenaarsgesprek bij KunstWerkt

Kunstenaarsgesprek bij KunstWerkt

SCHIEDAM - Kunsthistorica Cilia Batenburg vraagt zondag 14 april een aantal kunstenaars van de expositie ”The Evolution of Evolution” naar hun drijfveren. 

Zondag 14 april zal de laatste dag zijn dat de combinatie van kunstwerken van de expositie ”The Evolution of Evolution” bij Stichting KunstWerkt, te bezoeken is. Speciaal voor deze gelegenheid zal kunsthistorica Cilia Batenburg, alom bekend als projectleider van culturele projecten als “Open Expo”, een aantal kunstenaars het vuur aan de schenen leggen tijdens het kunstenaargesprek.

Raoul Deleo , Esther de Vlam en Melanie Mertens zullen in gesprek gaan met Cilia. Zij zal proberen duidelijk te krijgen wat deze kunstenaars inspireert en daagt ze uit het achterste van hun tong te laten zien.

Het kunstenaargesprek zal worden gehouden op zondag 14 april om 15.30 uur bij Stichting KunstWerkt in de Boterstraat 81. Uiteraard is de expositie daarvoor ook nog te bezoeken op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Lees hier ons interview met Raoul Deleo over zijn bijdrage aan de expositie.

Fotobijschrift: Cilia Batenburg

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker