De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

KunstWerkt sluit 'Maximaal 100'

KunstWerkt sluit 'Maximaal 100'

SCHIEDAM - Op 14 maart jl. liet Stichting KunstWerkt weten dat de tentoonstelling ‘Maximaal 100’ tijdens de reguliere openingstijden te bezoeken zou zijn. Dit is nu herroepen door de stichting. De expositie ‘Maximaal 100’ is wel met een week verlengd tot en met 12 april. Het jaarprogramma wordt binnenkort opnieuw vastgesteld. 

"Gezien de oproep tot zoveel mogelijk ‘social distancing’ (afstand houden van elkaar, red.), hebben wij alsnog besloten om de expositieruimte van KunstWerkt tot 6 april niet open te stellen, conform de richtlijnen die op dit moment van kracht zijn. Wel is de looptijd van de tentoonstelling met twee weken verlengd: t/m 12 april, hopende dat er na 6 april redenen zijn tot versoepeling van de nu geldende richtlijnen", zo luidt de toelichting van KunstWerkt. 

In de ‘raamgalerij’ in het Monopole-gebouw (tegenover het museum in de Hoogstraat) zijn enkele werken uit de tentoonstelling te zien. Ook zal de stichting op haar Facebook-pagina kunstwerken posten. Van de eveneens gecancelde – buitenlandse – tentoonstelling: ‘Evolution of Evolution’, in het Wissenschaftszentrum te Bonn, kun je een filmpje zien. Dat filmpje is gemaakt tijdens de opening op 13 maart (zonder publiek): https://youtu.be/0RdrKVN6OyY  De gelijknamige tentoonstelling was een jaar geleden te zien bij Stichting KunstWerkt in Ruimte in Beweging in Schiedam.

De huidige omstandigheden hebben ook invloed op Jaarprogramma 2020 van KunstWerkt. Binnenkort wordt een geactualiseerd jaarprogramma gepubliceerd. Vooralsnog wordt op 19 april de volgende tentoonstelling - ‘Zwartgeblakerd’ - geopend. 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het culturele nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: