De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Woensdagmiddag in Theater aan de Schie

Laatste Lunchconcert van het seizoen

Laatste Lunchconcert van het seizoen

SCHIEDAM - Met nog twee uitverkochte voorstellingen van Youp van ’t Hek én de laatste editie van het woensdagmiddag Lunchconcert sluit Theater aan de Schie het theaterseizoen 2018-2019 af. 
 
Gratis woensdagmiddag Lunchconcert met The Impact
In samenwerking met Opera aan de Schie organiseert Theater aan de Schie op woensdag 19 juni het laatste gratis Lunchconcert van het theaterseizoen. Geniet tijdens deze laatste editie van The Impact. De jonge bruisende muzikanten van dit internationale gezelschap The Impact (zang, piano, cajon, contrabas en gitaar), met charmismatisch boegbeeld Isabel Bermejo, brengen flamenco, jazz, Arabische muziek en zelfs rock in een hedendaags jasje. Tussen 12.15 en 13.00 uur vindt het Lunchconcert plaats in Theater aan de Schie. De toegang is gratis. Je kunt je eigen lunch meenemen. De bar is geopend voor drankjes. 
 
Seizoen 2019-2020
Volgend seizoen zal het Lunchconcert op dezelfde dagen plaatsvinden als Stilte aan de Schie, het ontspannen yoga-lunchconcert in samenwerking met Yogastudio Yoia. Stilte aan de Schie vindt van 10.00 tot 11.00 uur plaats. Het Lunchconcert zal zoals altijd tussen 12.15 en 13.00 uur plaatsvinden in de theaterfoyer. Het is dan mogelijk om geheel gratis te genieten van een ontspannen yogales en livemuziek. Op woensdag 11 september zijn de eerste edities van Stilte aan de Schie en het Lunchconcert van het nieuwe theaterseizoen te bezoeken in de foyer van Theater aan de Schie. 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het culturele nieuws uit Schiedam. Alvast dank.​​

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: