De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Maak een draaiend kunstwerk in de Bieb

Maak een draaiend kunstwerk in de Bieb

SCHIEDAM - In de zomervakantie heeft de bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam een zomerprogramma voor kinderen. Deze week is er onder meer een workshop 'draaiend kunstwerkje maken'. 
 
Maandag 12 augustus om 14.00 uur geeft Stefanie Kampman de workshop ‘draaiend kunstwerkje maken’ voor kinderen vanaf 6 jaar. In deze workshop leer je wat een ‘stroomkring’ is en wat stroom geleidt en wat niet. Daarna maak je een eigen stroomkring waarna je deze 'aan het werk' kan zetten met een klein motortje met draaiende as en een gekleurd schijfje erop. 
 
Woensdag 14 agustus vertelt Marieke van De Probeerschool om 14.00 uur een spannend verhaal aan kinderen vanaf 4 jaar. Terwijl je luistert naar dit verhaal teken jij met wasco wat je hoort. Een stukje van het verhaal, de hoofdpersoon, de dieren die er misschien in voorkomen, een wolk, een kopje of gewoon welke kleuren er bij je opkomen bij het verhaal. En je mag lekker dik krassen met wascokrijt. Als het verhaal uit is, is je tekening af en gaan we toveren met ecoline. Trek oude kleren aan, die vies mogen worden. 
 
Vrijdag 16 augustus draait om 14.00 uur de film De LEGO FILM (6+) in de biblioscoop in de bibliotheek. Hiervoor hoef je je niet aan te melden. 
 
De workshops, het voorlezen en de biblioscoop zijn gratis. Voor de workshops kan aangemeld worden met een mailtje naar programmering@debibliotheekschiedam.nl

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker