De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Maak een eetbaar sculptuur in de bieb

Maak een eetbaar sculptuur in de bieb

SCHIEDAM - In de bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam is volgende week, de laatste week van de zomervakantie, een zomerprogramma voor kinderen. De workshop ‘zenuwspiraal maken’ op maandag 26 augustus is al vol, maar bij de workshop 'eetbaar sculptuur' op woensdag 28 augustus en de film op vrijdag 30 augustus is nog plaats.  

Woensdag 28 agustus om 14.00 uur maak je samen met Stefanie Kampman een eetbaar sculptuur. Tussen het ontwerpen en maken van je sculptuur, kun je proeven hoe iets smaakt, hoe een combinatie van iets smaakt en onderzoek je hoe je het beste jouw eetbare onderdelen aan elkaar maakt. Daarna maak je met viltstiften een tekening van jouw sculptuur als blijvende herinnering. Deze workshop is voor kinderen vanaf 5 jaar. Aanmelden via programmering@debibliotheekschiedam.nl

Vrijdag 30 augustus draait om 14.00 uur de film Corgi (6+) in de biblioscoop in de bibliotheek. Hiervoor hoef je je niet aan te melden.

Deelname aan en toegang van alle genoemde activiteiten is gratis.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker