De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Heropening KunstWerkt op 1 juni met tentoonstelling 'Maximaal 100'

Maximaal tien bezoekers

Maximaal tien bezoekers

SCHIEDAM - Op zondag 15 maart 2020 was de officiële opening van de tentoonstelling Maximaal 100, maar tevens de sluiting van de tentoonstellingsruimte. "Dat de titel zo’n profetisch karakter had, kon niemand bevroeden... Sindsdien staan de kunstwerken van de 14 deelnemende kunstenaars geduldig te wachten tot het sein weer op groen komt. En dat gaat gebeuren", zo meldt de Stichting KunstWerkt.
 
Op 1 juni, 2e Pinksterdag, vanaf 13.00 uur, kunnen er maximaal 10 personen tegelijk naar binnen in de expositieruimte van KunstWerkt. Het voorportaal en buitenruimte voor de entree zijn ingericht als wachtruimte. "Er zijn de nodige voorzorgsmaatregelen genomen, zoals de limitering van het aantal mensen dat tegelijk in de ruimte wordt toegelaten en desinfecterende handgel bij de entree. Verder vertrouwen we erop dat iedereen de gewenste 1,5 meter afstand respecteert. Ook geldt uiteraard: ben je verkouden of heb je koorts… blijf thuis", aldus de Stichting KunstWerkt.

Als welkom en dank voor de medewerking aan de corona-vereisten schenkt de Stichting KunstWerkt de bezoekers tijdens eerste pinksterdag kosteloos een verfrissend drankje.

De tentoonstelling is maandag 1 juni a.s. te bezoeken van 13.00 tot 17.00 uur en tot en met 21 juni op vrijdag tot en met zondag, eveneens van 13.00 tot 17.00 uur.

Stichting KunstWerkt
Ruimte in Beweging
Boterstraat 81
3111 NB Schiedam

1 commentaar(en) op artikel "Maximaal tien bezoekers"

prachtig nieuws 💚 gefeliciteerd

Door: Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker