De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Vijfde Kinderfestival bij Westvest90

Maya zingt de wereld rond

Maya zingt de wereld rond

SCHIEDAM - Het vijfde Kinderfestival in de Westvest90-kerk in Schiedam gaat op zaterdagmorgen 15 februari van start met de voorstelling Maya zingt de wereld rond voor kinderen vanaf 3 jaar.

Maya zingt de wereld rond en neemt haar publiek mee op reis. Met een koffer vol fantasie en een paar handige spulletjes sleept ze iedereen mee op haar tocht vol spannende ontmoetingen en gekke avonturen. Ze is nieuwsgierig naar alle verschillende mensen en dieren die ze tegenkomt. Vrolijk als ze is, bekijkt ze de wereld door een zonnige bril. Maya zingt, danst en trommelt er lustig op los en dat doet ze niet alleen naar samen met haar muzikale vriendje Tim. Ze zingen en spelen lieve en stoute liedjes met herkenbare thema’s. Muziek uit alle windstreken: flamenco, samba, popmuziek en nog veel meer. En de kinderen mogen meedoen. “Niets is te gek en niets is onmogelijk. Want in je hoofd kan alles”, belooft Maya.

Zondagmiddag 16 februari is het podium voor Peter Faber met zijn vertelvoorstelling Ali Baba en de 40 rovers voor kinderen vanaf 6 jaar.

Maya zingt de wereld rond | Door Maya Link en Tim Aarnoutse; Zaterdag 15 februari 2020, aanvang 10.30 uur. De voorstelling duurt 45 minuten en is gericht op kinderen vanaf 3 jaar en hun familie / verzorgers.

Toegangsprijzen per voorstelling: volwassenen € 7,50  kinderen € 2,50; Tickets bestellen en informatie: Westvest90.nl
Tickets zijn ook te koop bij: Boekhandel Post Scriptum - Hof van Spaland 31; I-Punt S’dam (in 'de Waag') - Lange Kerkstraat 39

Voorafgaand aan de voorstelling zijn vanaf een half uur voor aanvang ook kaarten verkrijgbaar in de kerk, tenzij uitverkocht.

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: