De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Vertelvoorstelling

'Met Andere Ogen' in Schiedam Oost

'Met Andere Ogen' in Schiedam Oost

SCHIEDAM - Vijf wijkbewoners uit Schiedam Oost vertellen op woensdag 26 juni in Het Huis van Oost hun persoonlijke verhaal in de nieuwe vertelvoorstelling 'Met Andere Ogen'. Dit is een voorstelling inclusief dialoog met het publiek.

Alle wijkbewoners en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om de voorstelling bij te wonen. Theatermaker Bob van der Lugt en Stichting Mooi Werk ontwikkelden deze vertelvoorstelling samen met en voor wijkbewoners uit Schiedam Oost. Tijdens het stuk vertellen vijf buurtbewoners met verschillende afkomst en achtergrond hun persoonlijke verhaal. Wat waren belangrijke momenten in hun leven? En hoe trots zijn ze nu? Het zijn ontroerende verhalen, maar vooral ook herkenbare verhalen. Na een korte voorstelling is er gelegenheid voor gesprek met het publiek bijvoorbeeld over genoemde herkenbaarheid. 

De toegang tot de voorstelling is gratis en vindt plaats van 19:30 tot 21:00 uur aan de Boerhavelaan 79 in Schiedam. De inloop is vanaf 19:00 uur.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het culturele nieuws uit Schiedam. Alvast dank.
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: