De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Muzikante Mick Paauwe overleden

Muzikante Mick Paauwe overleden

SCHIEDAM - De in Schiedam Kethel wonende gitariste, bassiste en componiste Mick Paauwe is afgelopen zondag op 53-jarige leeftijd in een hospice in Vlaardingen overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Ze trad veel op met bands in het latin-jazz genre. Mick genoot haar muzikale opleiding aan het conservatorium in Rotterdam. Als lid van Nieuw Niks deed zij mee aan de familievoorstellingen van De Stokerij in het Theater aan de Schie. 

Theatergezelschap De Stokerij Schiedam meldt op zijn Facebookpagina vandaag:

"Op zondagochtend overleed de geweldige Mick Paauwe,
met haar geliefde Corrine en met Roos en Arend aan haar zijde. Ondanks dat we ons erop aan het voorbereiden waren is het een flinke klap. We zijn heel erg dankbaar dat ze gegaan is met de mensen om haar heen die ze zo liefhad. Mick was een van de ongelooflijkste geweldigste mensen die wij ooit hebben gekend. Vanaf het eerste moment dat ze ons leerde kennen, zowel artistiek als persoonlijk, stond ze mét ons, stond ze voor ons en stond ze naast ons. Ze droeg ons, de afgelopen vier jaar. Dat ze er nu niet meer is, is onwerkelijk, oneerlijk en een groot verlies voor iedereen die haar gekend heeft.

We houden ongelooflijk veel van haar

De Stokerij"

Mick Paauwe werd op 15 september 1966 in Den Haag geboren. Gisteren zou zij 54 jaar geworden zijn. 'Wat komt dat komt wat komt dat komt', staat bovenaan de rouwkaart. Het afscheid van Mick zal in besloten kring plaatsvinden.

Foto: Mick Paauwe met links van haar Arend Niks, met wie zij samen met Roos Drenth 'Nieuw Niks' vormde. Deze foto werd oktober jl. genomen na de kick off voor de familievoorstelling 'De Kleine Prins(es)' (foto door Louise Melchers)

 

1 commentaar(en) op artikel "Muzikante Mick Paauwe overleden"

ik zal nooit vergeten hoe professioneel en enthousiast mick mij 6 jaar lang basgitaar les heeft gegeven op de VAK Delft.Ook haar optreden op het blues festival op de beestenmarkt zal mij nog altijd bij blijven.Ik wens famillie en vrienden van mick heel veel sterkte

Door: Simon van der wal Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker