De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Theater aan de Schie biedt:

Online 'Theater Virus Festival'

Online 'Theater Virus Festival'

SCHIEDAM - "De culturele sector heeft het momenteel zwaar en daarom worden de krachten gebundeld", zegt het Theater aan de Schie, dat samen met enkele andere theaters elke vrijdagavond het 'Theater Virus Festival' online aan zal bieden. 

De tweede editie van het Gouds Virus Festival werd afgelopen vrijdag gehouden en ruim 1000 keer bekeken en er werd zelfs live gestreamd vanuit het buitenland. Na twee edities van het Gouds Virus Festival van De Goudse Schouwburg, heeft Theater aan de Schie zich samen met Theater De Leest (Waalwijk), Theater Het Kruispunt (Barendrecht) en ATLAS theater (Emmen) aangesloten in de organisatie van het festival. Het online festival gaat nu verder onder de naam Theater Virus Festival. Elke week wordt de co-hosting vanuit een ander theater verzorgd en wordt er wekelijks lokaal talent gepresenteerd. Het online festival is elke vrijdag om 20.00 uur op YouTube te bekijken en via de website van het theater www.theateraandeschie.nl/theatervirusfestival.

Het online festival is elke vrijdag om 20.00 uur op YouTube te bekijken en te vinden via www.theateraandeschie.nl/theatervirusfestival. De insteek van het online festival is om hoop, vreugde, een beetje troost en inspiratie te geven door een 'positief cultureel virus' te verspreiden.

Aanstaande vrijdag 3 april om 20.00 uur start de derde editie van het Theater Virus Festival met de Goudse Pip Alblas, hammondorganist Rob Mostert, cabaretier Martijn Kardol, presentator & illusionist Niels Houtepen en zangeres Margriet Sjoerdsma. Theater aan de Schie werkt samen met De Goudse Schouwburg (Gouda), Theater De Leest (Waalwijk), Theater Het Kruispunt (Barendrecht) en ATLAS theater (Emmen) om dit festival te realiseren en afwisselend een lokaal talent te presenteren. Vrijdag 17 april verzorgt Theater aan de Schie het Theater Virus Festival.

Het festival is elke vrijdagavond geheel gratis te bekijken. De theaters vragen alleen om een donatie te doen, dat geheel naar de artiesten zal gaan. Om het Theater Virus Festival online te bekijken, is geen account nodig. Meer informatie is te vinden via www.theateraandeschie.nl/theatervirusfestival.

Kijk voor meer online theater op de pagina www.theateraandeschie.nl/theatervanuitjeluiestoel en in ons eerdere artikel Beleef 'Theater vanuit je luie stoel' 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het culturele nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker