De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Theater aan de Schie presenteert: KARRENtenne Theater!

Op platte wagen komt theater naar je toe

Op platte wagen komt theater naar je toe

SCHIEDAM - Theater aan de Schie is gezien de maatregelen rondom het coronavirus gesloten, maar stilzitten is er zeker niet bij. Er is bedacht hoe het publiek toch van Theater kan genieten. Hoe? Met KARRENtenne Theater. "Want als u niet naar het theater kunt komen, komt het theater naar u!", zo meldt het theater.

Met een platte wagen rijdt het theater binnenkort door Schiedam en brengt vertier, plezier en liefde, kortom: Theater. Theater aan de Schie kondigt niet aan waar opgetreden gaat worden, want de platte wagen rijdt door de hele stad. Ook slaat het theater de Schiedamse zorginstellingen niet over.

Met paard en wagen reden in vroegere tijden acteurs een stad of dorp binnen en traden op de kar op. Theater aan de Schie richt een platte wagen in als theater. Het paard wordt vervangen door meer paardenkracht en de roeptoeter door een microfoon. Ook wordt er veiligheid aan toegevoegd. Verder blijft het zoals het van oorsprong was: eenvoudig, toegankelijk en doeltreffend.

Met KARRENtenne Theater rijdt Theater aan de Schie met een platte wagen door de stad en brengt vertier, verbroedering, bezinning, steun, plezier, verontwaardiging en liefde, kortom: Theater. Van een klein orkest tot een dichter en van een singer-songwriter tot een danser. Iedereen krijgt ruimte om zich op de KARRENtenne-wagen aan het publiek te tonen. Van zeer bekend tot nieuw talent en van de gulle lach tot de ontroerende traan. De optredens duren nergens langer dan een uur. Het theater sluit niets uit; theater is van en voor iedereen.

KARRENtenne Theater wordt mogelijk gemaakt door:
Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.
VSB Fonds
Stichting Elise Mathilde Fonds
Stichting Gemeenschapsfonds Schiedam

Hier lees je ons bericht van gisteren over het theater en het Theater Virus Festival.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het culturele nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker