De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Openluchtbioscoopje bij Lucas

Openluchtbioscoopje bij Lucas

SCHIEDAM - De gemeente Schiedam heeft een vergunning verleend voor het houden van evenement 'Wat kijk je?' op de locatie Grote Markt 15 (terras Lucas Drinkwinkel) te Schiedam. Op het terras van Lucas Drinkwinkel wordt door dit café op vrijdag 20 en zaterdag 21 september een pleinbioscoop gehouden. Op zondag is er muziek. 

"Op vrijdagavond 20 en zaterdagavond 21 september spelen we openluchtbioscoopje", zo meldt het café zelf over het evenement. "En dat doen we in samenwerking met Suikerzoetfilmfestival, wel zo gezellig." ​De films starten om 20.30 uur.

Op vrijdagavond draait de film La La Land. Dé film die Ryan Gosling aan het zingen kreeg. Wie niet vies is van een beetje romantiek en muziek, wordt zeker en vast vrolijk van deze moderne variant op de klassieke Hollywoodmusical. De matig succesvolle jazzpianist (Gosling) valt voor hoopvolle actrice (Emma Stone) en dat vormt de aanleiding voor veel dans en zang.

Op zaterdag de 21e wordt er naar 'iets stoerders' gekeken: Hell of high water. In deze film dreigen de broers Tanner en Toby hun ranch dreigen te verliezen, waardoor ze zich genoodzaakt zien kleine banken te gaan overvallen.

Rookbaard is aanwezig om de bezoekers van popcorn en snacks te kunnen voorzien. 

Zondagmiddag kun je genieten van live muziek. Vanaf 16.00 uur speelt Misk op het terras.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer Online een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het evenementennieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker