De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Vijfde Kinderfestival bij Westvest90

Peter Faber en de 40 rovers

Peter Faber en de 40 rovers

SCHIEDAM - Op zondagmiddag 16 februari is het podium tijdens het vijfde Kinderfestival in de Westvest90-kerk in Schiedam voor Peter Faber met zijn vertelvoorstelling Ali Baba en de 40 rovers voor kinderen vanaf 6 jaar.

De spannende vertelvoorstelling Ali Baba en de 40 rovers van Peter Faber is een moderne versie van het verhaal uit Sprookjes van 1001 Nacht. In een grote stad wonen twee broers, Kassim en Ali Baba. Ali is straatveger en aan het werk op het industrieterrein vlak buiten de stad. Hij ziet hoe veertig mannen op veertig motorfietsen halt houden voor een elektriciteitskast langs de weg. Met luide stem roepen ze ´Sesam open U´ en als vanzelf zwaait de deur van de kast open. De mannen gaan naar binnen, komen snel weer naar buiten en rijden weg. Ali is nieuwsgierig dus ook hij roept ‘Sesam open U’. In de elektriciteitskast ontdekt hij een grote schat… Vanaf dat moment begint het bloedstollende avontuur van Ali Baba en de 40 rovers. De voorstelling wordt live begeleid op viool door Esther Damsma-in ’t Groen.

Ali Baba en de 40 rovers | Met Peter Faber en violiste Esther Damsma-in ’t Groen; Zondag 16 februari 2020, aanvang 15.00 uur. De voorstelling duurt 50 minuten en is gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar en hun familie / verzorgers.

Zie hier ons artikel over de voorstelling van zaterdag 15 februari: Maya zingt de wereld rond.

Toegangsprijzen per voorstelling: volwassenen € 7,50  kinderen € 2,50; Tickets bestellen en informatie: Westvest90.nl
Tickets zijn ook te koop bij: Boekhandel Post Scriptum - Hof van Spaland 31; I-Punt S’dam (in 'de Waag') - Lange Kerkstraat 39

Voorafgaand aan de voorstelling zijn vanaf een half uur voor aanvang ook kaarten verkrijgbaar in de kerk, tenzij uitverkocht.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: