De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Op Dam, Vlaardingerstraat en op stukje Lange Haven

Programma Dickens Festijn

Programma Dickens Festijn

SCHIEDAM - Op zaterdag 21 en zondag 22 december is het Dickens Festijn Schiedam op de Vlaardingerstraat, op de Dam en op het stukje Lange Haven bij de Korenbeurs. Toegang tot het festijn is gratis. Burgemeester Lamers opent het festijn aanstaande zaterdag om 12.00 uur op het podium aan de Vlaardingerstraat. 

"We gaan terug in de tijd en het is de bedoeling om de prachtige historische Dam, Vlaardingerstraat en een gedeelte van de Lange Haven in Schiedam Centrum om te toveren in een gezellige 19e eeuwse kerstsfeer in een decor van ambachten, straattoneel, figuranten, zangkoren, kooplui en marktkramen in de Dickensstijl", schrijft organisator Stichting Triple C - Care, Cure & Culture. 

Iedereen is welkom en degenen die verkleed komen in de sfeer van Dickens maken kans een prijs te winnen in de 'verkleedwedstrijd'. Voor de kinderen is een kleurwedstrijd. De kleurplaat (die getekend is door de Schiedamse kunstenaar Jacques Tange) kan tot en met 29 december 2019 worden ingeleverd bij de bibliotheek in de Korenbeurs.

Wat: Dickens Festijn Schiedam
Waar: op de Vlaardingerstraat, Dam en een stukje Lange Haven te Schiedam
Wanneer: op zaterdag 21 en zondag 22 december 2019 van 12.00 uur tot 18.00 uur
Om het programma in zijn geheel te kunnen zien, klik op deze link.

ls je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het evenementen-nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: