De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Programma van Verueño in 't park

Programma van Verueño in 't park

SCHIEDAM - Voor de negende keer organiseren Rob Dijkstra en Suzette Ronteltap het Wereldmuziekfestival Verueño in het Julianapark te Schiedam. Het festival wordt gehouden op zaterdagavond 7 en zondagmiddag 8 september.  Het betreft een weekend vol wereldmuziek, -dans, -fotografie en -poëzie. Op zondag wordt er aandacht besteed aan kinderactiviteiten en is er een aanbod van “wereldse” hapjes en drankjes. Er kan wordt geluisterd, gekeken en gedanst.

Het programma:
Zaterdagavond 7-9: diner/film/muziekavond 
Het drie-gangendiner wordt muzikaal omlijst door de Argentijnse / Latijns-Amerikaanse klanken van Mirre Valkenburg en Alvaro Rovira Ruiz.  Aansluitend wordt een wereldmuziekfilm  vertoond (in samenwerking met Wenneker Cinema en Suikerzoet Filmfestival). Aanmelden is noodzakelijk; het diner is voor 100 mensen. 
Prijs: € 25,- 
Reserveren: info@verueno.nl  

Zondagmiddag 8 sept, 13.00 – 18.30, met o.a.:
Flor de Amor (o.a. Cubaans) www.flordeamor.nl 

Het Wereldakkoord, een interactieve theatervoorstelling, bekend van De Parade. Parade-oprichter Terts Brinkhoff, en Yorick Heerkens, Mauritio Lobao en acteur Sabri Saad el Hamus
Papaformigas (o.a. Balkan, Klezmer, Ska, Reggae)  https://www.youtube.com/watch?v=5PlVX_jc6IU 

Flamenco (nog in onderhandeling)

Dick Ronteltap draagt zorg voor de kinderactiviteiten.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het evenementennieuws uit Schiedam e.o. Alvast dank. 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: