De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In oude Monopole-bioscoop

Raamgalerie KunstWerkt

Raamgalerie KunstWerkt

SCHIEDAM - Op de Hoogstraat 99, in het voormalige Monopole-gebouw, heeft de Stichting KunstWerkt sinds kort de beschikking over een etalage. Het mes snijdt hiermee aan twee kanten, het helpt mee om de Hoogstraat er beter uit te laten zien en de stichting maakt er reclame in voor haar tentoonstellingen in Ruimte in Beweging.

Ruimte in Beweging is te vinden aan de Boterstraat 81 en dat is in het verlengde van de Hoogstraat.

De stichting toont zich verheugd met de nieuwe aanwinst: "Sinds kort heeft Stichting KunstWerkt een heuse raamgalerie bij Monopole, centraal op de Hoogstraat 99, recht tegenover het Stedelijk Museum Schiedam. In deze ruim 3 meter grote etalage wordt iedere maand werk getoond dat een relatie heeft met de KunstWerkt-tentoonstelling in Ruimte in Beweging. Een week voor aanvang van de betreffende expositie wordt de raamgalerie opnieuw ingericht zodat voorbijgangers een leuke aankondiging en preview krijgen. Momenteel is er werk te zien van Rob van der Ven met een verwijzing naar de tentoonstelling Het Schetsboek. Over een paar weken wordt er werk getoond dat verband houdt met The Evolution of Evolution. We gaan ervan uit dat het steeds een bijzondere blikvanger zal zijn en dat het mensen nieuwsgierig maakt naar wat er in Ruimte in Beweging gebeurt."

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het culturele nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: