De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Crowdfunding-actie

Rolantino's willen naar Litouwen

Rolantino's willen naar Litouwen

SCHIEDAM - De in 1996 opgerichte muziekgroep voor mensen met een beperking de Rolantino's wil optreden in Litouwen, maar heeft daarvoor geld tekort. De groep is daarom een crowdfunding-actie gestart.

"Op dit moment zijn wij begonnen met een crowdfunding-actie, daar een project in het buitenland toch altijd lastig is en er weinig fondsen zijn die ons hierin tegemoetkomen. Daarbij was ook de tijd om aanvragen weg te sturen heel krap. Op 17 februari kregen wij groen licht van Litouwen dat het project aldaar gedekt was en een groep van 20 personen (inclusief leiding) uitgenodigd werd om van 30 mei tot 2 juni op te treden", zegt oprichtster van deze muziekgroep Annelies Kars. "Op 19 februari zijn er diverse aanvragen de deur uitgegaan. Helaas werken de meeste fondsen met de regel dat de aanvragen 3 maanden van te voren moeten worden ingediend en u begrijpt het al… nu hebben wij een probleem en vandaar de crowdfunding actie. Iedere donatie is meer dan welkom."

De teller voor de actie staat nu nog op nul euro. Er is 3000 euro nodig. Je vindt de actie onder deze link: https://www.voordekunst.nl/projecten/8749

Foto: bron Facebook-pagina Rolantino's Schiedam

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker