De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Sint Radboud swingt door in open lucht

Sint Radboud swingt door in open lucht

SCHIEDAM - Afgelopen dinsdag was de laatste repetitie voor het orkest van muziekvereniging Sint Radboud. Na enkele weken in groepen en met de verplichte afstand geoefend te hebben in het verenigingsgebouw werd deze afsluitende repetitie gehouden in de open lucht.

Op het plein tussen de Jacobuskerk en de pastorie tegenover het repetitielokaal van Sint Radboud in Schiedam Kethel was genoeg plek om gezamenlijk het muzikale seizoen af te sluiten. 

"Helaas konden meerdere optredens afgelopen maanden geen doorgang vinden vanwege corona en is het nog onduidelijk wat de rest van 2020 gaat brengen. Ondanks dat worden er wel plannen gemaakt en wordt er gewerkt aan een spectaculair en swingend programma. Na de grote vakantie wordt de muzikale draad weer opgepakt", zo meldt de muziekvereniging ons.

Wil je informatie over muziekopleidingen of wil je meedoen met jouw instrument of zangtalent?  Dan kun je e-mailen naar: info@sintradboud.nl

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker