De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Vanwege heropening theaters

Theater Virus Festival stopt

Theater Virus Festival stopt

SCHIEDAM - "Het is nu officieel: de theaters mogen weer open! Tijdens de persconferentie van premier Rutte werd bekend gemaakt dat de versoepelingen doorgaan. Omdat alle tijd en energie bij de theaters nu gestoken wordt in de heropening, stopt het online initiatief Theater Virus Festival", zo meldt het Theater aan de Schie.

Het Theater Virus Festival was gedurende de sluiting van Theater aan de Schie wekelijks te zien op vrijdagavond. Artiesten traden op vanuit hun eigen huiskamer en dit was voor theaterliefhebbers live te volgen via internet. Grote namen hebben meegewerkt aan het festival, waaronder Stef Bos, Sjaak Bral, Het Groot Niet Te Vermijden en Bert Visscher. Voor wie nog één keer thuis op de bank het festival wil bekijken, staat er een Best Of Editie op het YouTube kanaal van De Goudse Schouwburg.

Het Theater Virus Festival is een initiatief van Theater aan de Schie, De Goudse Schouwburg, het Atlas Theater, Theater het Kruispunt en Theater De Leest. De deelnemende theaters zeggen terug te kijken "op een geslaagd initiatief, waarmee het toch mogelijk is geweest om tijdens de sluiting artiesten een podium te bieden en in contact te blijven met het publiek."  De organiserende theaters vervolgen: "De belangstelling bleek groot, maar gezien de versoepelingen kunnen de theaters binnenkort weer open en vinden we het niet meer passend om theateroptredens gratis online te zetten. Alle ontwikkelingen omtrent de heropening zijn te volgen via de websites en social media kanalen van de theaters."

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het culturele nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker