De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

UD speelt 'Zonder Gekheid' in Wenneker

UD speelt 'Zonder Gekheid' in Wenneker

SCHIEDAM - De Schiedamse Toneelvereniging Utile Dulci (UD) speelt op zaterdagavond 25 mei 2019 (aanvang 20.15 uur) in het Wennekerpand 'Joking Apart' of vertaald 'Zonder gekheid' van Alan Ayckbourn. De regie is in handen van Guido Jonckers.

De Schiedamse Toneelvereniging Utile Dulci (UD) is opgericht op 11-11-1911 door scholieren en docenten van de plaatselijke Rijks HBS en het Stedelijk Gymnasium. In haar ruim 100-jarige geschiedenis speelde UD voor tal van goede doelen. Nog steeds is er jaarlijks één openbare voorstelling in Schiedam en zijn er daarnaast besloten voorstellingen in bejaarden- en verzorgingshuizen en scholen in de regio.

Dit stuk in vier bedrijven kent de volgende personages: Hans (gespeeld door Robert Nolet), Antine (Erika van der Lelij), Louise (Yvonne van der Hoek), Huug (Jaap Koole), Rick (Tom Recter), Muriël (Marja Klomp), Sven (Adrie Lesuis), Joke (Thilly Jaspers), Manda (Marja Klomp), Monique (Marja Klomp), Carla (Liesje Cats) en Evelien (Eva de Keijzer).  

Kaarten kosten 15 euro aan de zaal of via www.ud1911.nl  

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het culturele nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: