De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Veel opkomend talent in Schiedam

Veel opkomend talent in Schiedam

SCHIEDAM - Afgelopen zaterdag 6 juli zijn 1.400 bezoekers afgekomen op de tweede editie van het gratis toegankelijke SKILLZ Festival. Dat werd op de Kloosterplaats in Schiedam gehouden. 

Vorig jaar werd de eerste editie bezocht door 950 bezoekers. "Ondanks het slechte weer trok deze tweede editie ruim 1.400 bezoekers, jong en oud van verschillende culturen: allemaal kwamen zij voor de artiesten en talenten van SKILLZ. Op het hoofdpodium waren er optredens te zien van bekende artiesten zoals rapper Henkie T (zie foto boven), Equalz, Idaly, DJ Dylvn en de Schiedammer Momi. Tijdens de SKILLZ showcase heeft het Schiedams talent laten zien dat Schiedam een groot aantal 'up-comming' artiesten herbergt, ruim 13 talenten stonden dit jaar klaar om hun eerste show voor het grote publiek te performen. Zij hebben allen de afgelopen maanden coaching lessen gekregen van de Cultuurfabriek Schiedam en studio Akademix."

Organisator de Cultuurfabriek Schiedam wil het volgend jaar nog groter aanpakken: een nieuwe locatie, meer randprogrammering en nog grotere acts, "maar het belangrijkste blijft de aandacht voor het ontwikkelen van lokaal talent", aldus Cultuurfabriek Schiedam

Foto's door Kwami Ivory

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het evenementen-nieuws uit Schiedam. Alvast dank.​

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker