De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Winterwandeling in avond door Groenoord

Winterwandeling in avond door Groenoord

SCHIEDAM - De cultuurscouts van Mooi Werk houden op woensdagavond 11 december een Winterwandeling door de wijk Groenoord. Wijkbewoners, jong en oud, zijn van harte welkom om mee te wandelen. "Ontmoet nieuwe buren, doe mee met leuke activiteiten en ontdek de verhalen van Schiedammers achter de voordeur", schrijft Mooi Werk.

Deelname is gratis en inclusief warme versnaperingen.

"Ga op pad met een gids en ontdek de sprookjesachtige wereld van De Notenkraker van Tsjaikovski. Luister naar het verhaal, geniet van de muziek, de warme chocolademelk of glühwein en ga naar huis met een Notenkraker voor in de kerstboom", zo moedigt Mooi Werk deelname aan.

Deelnemers dienen te verzamelen op 11 december om 18:00 uur bij Harg Spaland, medeorganisator van dit evenement, en vertrekken vanaf daar in groepjes langs verschillende locaties in de buurt. Het adres is Willem Andriessenlaan 2 in Groenoord. Voor vragen kun je terecht bij cultuurscout Caty Palmen via caty@stichtingmooiwerk.nl of 010-2734780. 

Foto: een gezellig moment verpozen bij de vuurkorven tijdens de Winterwandeling 2018 © Mooi Werk

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het culturele nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: