De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Workshop voor kids in de bieb

Workshop voor kids in de bieb

SCHIEDAM - In de bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam is ook deze week van alles te beleven voor kinderen, zoals een workshop waarin je puzzelstukjes maakt en een workshop om afbeeldingen te maken in een zacht materiaal, waarna je hiermee afdrukken op papier gaat maken.

Maandag 19 augustus om 14.00 uur geeft Stefanie Kampman de workshop ‘3D of 2D Tangram-puzzel’ voor kinderen vanaf 8 jaar. In deze workshop maak je zelf de puzzelstukjes voor een Tangram-puzzel en kijk je welke figuren je er allemaal mee kan maken. Na afloop mag je de puzzelstukjes mee naar huis nemen.  

Woensdag 21 agustus leert Marieke van De Probeerschool om 14.00 uur hoe je een letter of afbeelding gutst uit lino of ander zacht materiaal (zie afbeelding). Daarna maak je een afdruk op papier. Je kunt ook van de restvormen een mooie afdruk maken. Deze workshop is voor kinderen vanaf 5 jaar. 

Vrijdag 23 augustus draait om 14.00 uur de film Smallfoot (6+) in de biblioscoop in de bibliotheek. Hiervoor hoef je je niet aan te melden.

De workshops, het voorlezen en de film zijn gratis. Voor de workshops kan aangemeld worden met een mailtje naar programmering@debibliotheekschiedam.nl 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het culturele nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker