De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Modeshow in museum

Zwangere vrouwen zelfvertrouwen geven

Zwangere vrouwen zelfvertrouwen geven

SCHIEDAM - 'De vruchtbaarheid van de vrouw is een wonder en dat moet gevierd worden.' Dat vindt de hoogzwangere Batya Brown, moeder van drie kinderen. Deze kunstenaar met Ethiopische roots organiseert samen met het Stedelijk Museum Schiedam een groot mode-, kunst- en muziekfeest in Afrikaanse sfeer. Het vindt plaats op zondagmiddag 19 mei in het museum. 

Na de modeshow van vrouwen en kinderen in Afrikaanse kleding met ‘bellypaint’ barst een feest los met hapjes, optredens en een minimarkt. Iedereen is welkom. De middag is van 14.00 - 16.00 uur en kost € 5,-. Graag aanmelden via rsvp@stedelijkmuseumschiedam.nl, zodat de organisatie genoeg stoelen en hapjes kan klaarzetten. 

Volgens Batya hebben veel vrouwen last van onzekerheid tijdens hun zwangerschap. Het thema is vrouwen meer eigenwaarde en zelfvertrouwen te geven door te kiezen voor stijlvolle zwangerschapsfashion. Een vrouw die kleding met trots draagt, zal dit ook uitstralen. De vrouwen en moeders die meelopen in de modeshow zijn (rol)modellen. Batya zal zelf meelopen op de catwalk en beschildert haar eigen buik en die van de andere zwangere vrouwen. Er lopen ook kinderen mee en vrouwen zonder kinderen.

Na de modeshow is er een feest met Afrikaanse hapjes en met percussieoptredens van Djembe Defi. Ook is er een minimarkt met Afrikaanse sieraden, kunst van Batya Brown, en een nagellak- en handmassage service. Verder wordt er ook informatie verstrekt door de Schiedamse organisatie Moeders Informeren Moeders.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het cultureel maatschappelijke nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker