De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Elke 2e en 4e zaterdag van de maand

Kringloopmarkt in Schipluiden geopend

Kringloopmarkt in Schipluiden geopend

SCHIPLUIDEN - Op elke 2e en 4e zaterdag van de maand is de kringloopmarkt in Schipluiden geopend. De markt wordt gehouden in het Jeugdhuis, Kasteellaan 2636 HW in Schipluiden van 10:00 tot 14:00 uur.

De Kasteellaan vindt u achter de Albert Heijn. Daar is ook gelegenheid om te parkeren. De opbrengst komt ten goede aan het onderhoud van de Dorpskerk (foto).

Voor meer informatie zie www.protestantschipluiden.nl  of via telefoonnummers 0613679843 en 0619933104 of door middel van e-mail via kringloop@protestantschipluiden.nl of zie de Facebook-pagina kringloopmarkt Schipluiden.

(infotorial)

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker