Nexus komt tijd tekort in inhaalrace

SCHIEDAM - De korfballers van Nexus hebben zaterdag de thuiswedstrijd tegen Conventus verloren. Met name in de eerste helft liep de thuisclub achter de feiten aan, met een optimaal profiterend Conventus (5-10 ruststand). Het pleit voor de Schiedammers dat zij in de 2e helft alles uit de kast haalden om de achterstand op Conventus in te lopen. Nexus kroop dichterbij, maar op de stand 13-15 was er geen tijd meer om het nog enigszins spannend te...

De paden op, de lanen in

SCHIEDAM - De Vlaardingse atletiekvereniging Fortuna start op 5 oktober weer met wandelingen overdag. De wandelingen worden begeleid door een gediplomeerde Fortuna-trainster, te weten de Schiedamse Martha Fontijn. De regels rond Covid-19 worden strikt nageleefd, zo meldt de organisatie.

Eerste goals en 1e punt voor Excelsior

SCHIEDAM - In de in 2-2 geëindigde derby in de vierde klasse F tussen Excelsior'20 (za) en SVV (za) waren de primeurs vandaag voor de thuisploeg: Excelsior'20 wist voor de eerste maal in de zaterdagcompetitie te scoren en behaalde het eerste punt op de zaterdag. SVV komt na dit gelijkspel op 4 punten uit 2 wedstrijden. Komende week staat er in 4F voor beide ploegen opnieuw een derby op het programma. SVV speelt dan thuis tegen PPSC...

Strafschop nekt PPSC in 93e minuut

VOETBAL - Het venijn bij PPSC - HWD vanmiddag zat duidelijk in de staart. In de 93-ste minuut verloor PPSC hierbij twee punten door een gelijkmaker uit een strafschop wegens hands: 3-3.

Hermes loopt winst op AGE-GGK mis

VOETBAL - Hermes-DVS redt het niet om te winnen van het Rotterdamse AGE-GGK en moet het na een 2-1 voorsprong doen met een 2-2 eindstand.

'Dat er angst voor een 2e Tilburg was'

ZWEMMEN - Zaterdagochtend werd de Branderszwemtocht stilgelegd op last van de burgemeester. Na de start van de eerste groep bleek dat er enige maatregelen niet voldoende waren genomen. JW TV sprak met organisator Etienne Collé en een aantal deelnemers.

Branderszwemtocht stilgelegd door boa's

ZWEMMEN - Zojuist heeft de gemeente Schiedam de Branderszwemtocht Schiedam 2020 stilgelegd. De eerst groep is reeds te water gegaan. Die deelnemers zwemmen naar het eindpunt aan de Noordvest. De tweede en derde groep zwemmers waren nog niet te water gaan. Deze zwemmers zullen dus ook niet te water gaan.

Vol thuisprogramma tafeltennissers

TAFELTENNIS - In de najaarscompetitie gelden als gevolg van de corona-pandemie enkele aangepaste spelregels. Zo wordt bij de senioren niet van tafelhelft gewisseld en behalve in de landelijke competitie geen dubbelspel gespeeld. Aanstaande zaterdag spelen de hoogst spelende herenteams en de jeugdteams van Scyedam een thuiswedstrijd.

Dammen in coronatijd in De Ark

DAMMEN - Tot ieders verbazing is de nationale damcompetitie nagenoeg zonder problemen van start gegaan. Op één vereniging na is iedereen gewoon achter de borden verschenen. Alleen CCR uit Rotterdam liet tot tweemaal verstek gaan. Het is niet duidelijk waarom. Er wordt een oplossing gezocht. Niemand weet nog wat het gaat worden. Terugtrekken of nogmaals de wedstrijd vaststellen. De grote verrassing van de eerste ronde was de nederlaag, die...

Nexus onderuit in zinderend slot

KORFBAL - De korfballers van Nexus hebben in de uitwedstrijd in Rotterdam tegen OZC een 5-8 voorsprong bij rust uit handen gegeven. Er werd met één doelpunt verschil verloren: 12-11. 

Scyedam buigt achterstand om

TAFELTENNIS - Gisteren is (na het abrupt beëindigen van de voorjaarscompetitie door de coronacrisis) de najaarscompetitie gestart voor het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Scyedam. In de thuiswedstrijd tegen het tweede team van Hilversum is Scyedam de competitie in de eerste divisie, na een 2-3 achterstand in de rust, gestart met een 6-4 overwinning.

Theme picker