SVV schenkt aan Voedselbank

SCHIEDAM - De Voedselbank Schiedam heeft nog voldoende aanvoer en kan nog steeds gevarieerde pakketten samenstellen voor de cliënten van de Voedselbank. Dat is mede dankzij de bijdragen van verschillende particulieren, bedrijven, organisaties en verenigingen, zoals voetbalclub SVV die vanmorgen de voorraad levensmiddelen ter beschikking stelde.

Amateurs maken competities niet af

VOETBAL - "Met het oog op de dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat", zo meldt de voetbalbond. 

HC Schiedam op zoek naar nieuwe coach

HOCKEY - Na vier seizoenen zal Karlijn Petri na dit seizoen afscheid nemen als hoofdcoach van de dames van HC Schiedam. De commissie Tophockey en het bestuur van HC Schiedam gaan op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer/coach voor het nieuwe seizoen.

In 2020 is er géén Roparun

SCHIEDAM - Vandaag heeft de in Schiedam gevestigde Stichting Roparun besloten de Roparun 2020 in verband met het coronavirus niet door te laten gaan. De Roparun stond geprogrammeerd van 30 mei tot 1 juni 2020.

Fontijn komt niet in de ring in Londen

SCHIEDAM/LONDEN - Nouchka Fontijn is in Londen om zich in het toernooi 'Boxing Road To Tokyo European Qualification' te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Tokio. De Schiedamse boksster doet mee in de categorie tot 75 kilogram en is hierin als tweede geplaatst. Zij zou morgen in de eerste ronde moeten aantreden. Het toernooi wordt echter na vanavond door de organisatie van het kwalificatietoernooi stopgezet...

SVV heeft nieuw bestuur gekozen

VOETBAL - Vanavond is in de kantine van SVV de algemene ledenvergadering gehouden. Daarin is het nieuwe bestuur van SVV gekozen: op de foto van links naar rechts 2e penningmeester Leen Mulder, bestuurslid voetbalzaken Mario Krabbendam, voorzitter Pim Koning, secretaris Ewout van Wijngaarden en vooraan penningmeester Laiyong Au.

 

Geen competitie tafeltennis

TAFELTENNIS - Aanstaande weekeinde staan de laatste wedstrijden op het programma van de eerste helft van de voorjaarscompetitie voor de hoogst spelende herenteams en de jeugdteams van Scyedam. Vandaag is echter besloten dat in ieder geval tot en met 31-03-2020 alle wedstrijden worden uitgesteld.

Marathon Rotterdam niet op 4 en 5 april

REGIO - De marathon in Rotterdam (4 en 5 april) is afgelast in verband met het coronavirus. Het hardloopevenement zal later in het jaar worden gehouden. Het bericht dat de organisatie hedenmiddag heeft uit laten gaan, kun je hieronder in zijn geheel lezen.

Supercupstrijd tussen Hermes en DVO

VOETBAL - Op woensdagavond 20 mei, de dag voor Hemelvaartsdag, strijden de regerend voetbalkampioenen van Schiedam en Vlaardingen om de Waterweg Supercup. Plaats van handeling is, net als afgelopen edities, Sportpark Willem-Alexander aan de Zoomweg 2 in Schiedam. Voetbalvereniging Kethel Spaland zal wederom de gastheer zijn.

24 uurs wandelwedstrijd RWV

SCHIEDAM - Bij de gemeente Schiedam is een vergunning aangevraagd voor het houden van het evenement RWV Wandelweekend op 30 en 31 mei 2020. De start en finish zijn op het terrein van Handbalvereniging DWS, Parkweg 410 te Schiedam.

Indoorkampioenschap cricket in Schiedam

CRICKET - Op zondag 15 maart spelen voor het eerst sinds 2017 de damescricketers weer een indoortoernooi. Het gaat om het indoorkampioenschap van Nederland. Het toernooi vindt plaats in Schiedam in de Margriethal.

Nexus maakte in 2e helft het verschil

KORFBAL - Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd Nexus - KVK op het programma. Voor beide teams zijn de punten hard nodig. Voor KVK om in een ultieme poging degradatie af te wenden en voor de thuisploeg om zich zo goed als zeker veilig te spelen in de tweede klasse. In een matige wedstrijd bleek Nexus uiteindelijk het meest trefzeker. De 15-12 winst werd echter pas in de tweede helft veilig gesteld.