Hermes wint ruim van Rood en Wit

CRICKET - Hermes-DVS heeft vandaag in de Hoofdklasse-uitwedstrijd tegen Rood en Wit verschillende hindernissen moeten overwinnen: onder meer tropische hitte, géén clubhuis beschikbaar en een onderbreking van de wedstrijd om de gescheurde mat te repareren. De Schiedammers wisten het hoofd ondanks alles koel te houden en een ruime zege te boeken. 

Stan van Troost draagt bat door innings

CRICKET - Evenals vorig weekeinde tegen Dosti, heeft Excelsior'20 vandaag op Thurlede een gemakkelijke zege geboekt in de Topklasse-competitie tegen HBS, met een hoofdrol voor de eigen jeugd in het algemeen en Stan van Troost in het bijzonder. In zijn derde wedstrijd op het hoogste niveau noteerde Stan zijn eerste halve century in de Topklasse en droeg hij zijn bat door de innings (65 not out).

Leonidas niet naar Harga; SVV blijft SVV

VOETBAL - Zondag-hoofdklasser Leonidas wilde de mogelijkheid onderzoeken om in Schiedam op Harga op het SVV-complex te gaan spelen en met SVV samen te werken. SVV heeft vanavond in een Bijzondere Ledenvergadering besloten deze mogelijkheden niet te zullen bieden.

Hermes-DVS wint uit bij VOC

CRICKET - In de Topklasse Twenty20-competitie heeft Hermes-DVS vandaag in Rotterdam een gemakkelijke uitzege geboekt tegen VOC. 

Racketcentrum trekt 'achterpark' erbij

RACKETSPORT - Jeroen de Krom en Hans Melaard zijn afgelopen week eigenaar geworden van Tenniscentrum Kethelhaghe. De nieuwe naam voor het sportcentrum is RacketSportSchiedam. Naast tennis en badminton komen er ook andere racketsporten zoals padel. De nieuwe eigenaren zijn meteen aan de slag gegaan met een ingrijpende renovatie.

Dé cricketderby is verplaatst

CRICKET - De cricketderby tussen Excelsior'20 en Hermes-DVS in de Topklasse Twenty20-competitie wordt niet gespeeld op vrijdagavond 14 augustus maar is verplaatst naar een dag later, zaterdag 15 augustus en begint op Thurlede om twee uur 's middags.

Verplichte registratie bij hockeyclub

HOCKEY - Vanaf vandaag is het verplicht dat leden en bezoekers van HC Schiedam zich registreren. Dit geldt voor alle leden en bezoekers van 18 jaar en ouder, dus ook alle familieleden, verzorgers en vrijwilligers van 18 jaar en ouder die het complex van de hockeyclub betreden en/of plaatsnemen op het terras. Registreren gaat via een QR-code.

Branderszwemtocht vraagt vergunning aan

SCHIEDAM - Bij de burgemeester van Schiedam is een vergunning aangevraagd door City Sports Events voor het organiseren van de Branderszwemtocht op zaterdag 26 september 2020, van 10.00 uur tot 18.00 uur, aan de Buitenhavenweg, Lange Haven, Korte Haven, Nieuwe Haven en Noordvest.

Hermes wint van Quick dankzij Braat

CRICKET - Hermes-DVS speelde vandaag op Harga Schiedam tegen Quick Haag. Hermes - Quick is een aloud affiche voor altijd mooie potjes, en dat kwam vandaag weer uit. Daarbij trok Hermes na een spannend slot vooral dankzij man of the match Sebastiaan Braat aan het langste eind.

Tweemaal winst voor Excelsior'20

CRICKET - Excelsior'20 heeft vandaag in Schiedam met grote overmacht de Topklasse-wedstrijd tegen Dosti United uit Amsterdam gewonnen. Gisteravond werd door Excelsior'20 eveneens in Schiedam gespeeld voor de T20-competitie en hierin werd korte metten gemaakt met het Rotterdamse VOC.

Morgen opent inschrijving Roparun

SCHIEDAM - De in Schiedam gevestigde organisatie van de Roparun opent morgen, 1 augustus, de inschrijvingen voor de editie van 2021. Bestaande en nieuwe teams kunnen inschrijven voor de jaarlijkse estafetteloop.  

Theme picker