Nog geen antwoord op terrasvragen

SCHIEDAM - Niet alleen Dirk Klokgieters van Hermes-DVS heeft de gemeente gevraagd of het terras van de kantine open mag. Ook de familie Van Vliet van het gelijknamige tennispark in Schiedam West heeft dit gevraagd aan de gemeente. De gemeente heeft nog steeds geen duidelijk antwoord kunnen geven.

Nog meer talent voor Excelsior'20 (za)

VOETBAL - Ook de afgelopen week zijn er bij Excelsior'20 weer vorderingen gemaakt bij de vorming van de zaterdag 1 selectie. Er zijn weer de nodige spelers bij gekomen en een grensrechter. 

Korfbal gratis mee bij Nexus

KORFBAL - Sinds begin mei is de korfbaljeugd van Nexus weer begonnen met trainen. Ook jeugd die géén lid is, is nu van harte welkom om (gratis) mee te sporten.

In Groenoord ligt de dojo buiten

JUDO - Bij buitensporten is de jeugd al weer enkele weken aan de gang, maar bij binnensporten nog niet. Daar heeft Sportinstituut Schiedam in Schiedam Groenoord iets op gevonden.

Nieuwe trainers Dames 1 HC Schiedam

HOCKEY - Het komende seizoen zullen Kees Wortmann en Frank Middelhoek de nieuwe trainers/coaches van Dames 1 van HC Schiedam zijn en Peet Maat de manager.

Bijna eeuw oud Excelsior'20 bruist

VOETBAL/CRICKET - “Honderd jaar na onze oprichting, zijn we nog altijd een relevante factor in Schiedam. Voor veel Schiedammers betekenen we een belangrijk onderdeel van hun leven. Dat vind ik veel belangrijker dan af en toe eens kampioen worden, of degraderen, wat er nu eenmaal ook bij hoort als je honderd jaar oud bent. Natuurlijk zijn de cricketkampioenschappen hoogtepunten en was het jaar dat het eerste voetbalteam in te hoofdklasse...

Ook Den Toom keert terug bij Hermes

VOETBAL - Kevin den Toom (foto) heeft bij Hermes-DVS aangegeven komend seizoen weer op Harga bij de blauwwitten te voetballen. De middenvelder maakt de overstap van Kethel Spaland waar hij dit jaar speelde.

Overstappers naar Excelsior'20

VOETBAL - Afgelopen maandag hebben we reeds een toestroom van spelers voor de nieuwe prestatieve zaterdagselectie van Excelsior'20 gemeld. Deze week is de stroom nog verder op gang gekomen. Zo stappen de tweelingbroers Nathan en Nico de Jager over van HBSS naar Excelsior'20.

Handballer Bernie Vermeer hogerop

HANDBAL - Schiedams handbaltalent Bernie Vermeer (23) vertrekt van koploper in de eredivisie, Quintus, naar de selectie van JD Techniek Hurry-Up in Zwartemeer.

Hermes-DVS cricket richt zich op 2021

CRICKET - De cricketselectie van Hermes-DVS is gisteravond met trainen gestart. Ook de rest van de senioren start deze week met trainingen en de jeugd was vrijdag 1 mei al de wei ingegaan. Voor deze zomersport is er dit jaar géén competitie. Mogelijk organiseert de KNCB als pleister op de wonde in de herfst enkele wedstrijden. “Dus een verloren jaar gaf een aantal spelers aan en deels klopt dat”, zegt Hermes-cricketvoorzitter Jaco...

Start crickettraining bij Excelsior'20

CRICKET - Bij Excelsior'20 is gisteren in het cricketchalet op Thurlede vergaderd over het starten van de crickettrainingen voor de senioren. Die kunnen vanaf aanstaande maandag 18 mei trainen. De cricketjeugd is reeds gestart met trainingen.

Theme picker