In deze rubriek Vraag & Aanbod kun je als particulier kleine advertenties zetten voor je gebruikte artikelen die een tweede leven verdienen. Of kun je iemand zoeken voor bijles of oppas bijvoorbeeld. Denk aan de prikborden bij supermarkten of de 'zoekertjes' zoals die vroeger pagina's vulden van kranten. Het aantal woorden mag maximaal 150 zijn en je mag één artikel of dienst per advertentie aanbieden of vragen en één foto erbij plaatsen. Je advertentie blijft een maand staan. Daarvoor rekenen wij het geringe bedrag van 6,05 euro (inclusief 21% btw). Na plaatsing van je advertentie sturen we je per e-mail de factuur, die je dus achteraf per bank betaalt. 

Wil je als particulier adverteren, stuur dan je tekst plus foto naar vraagaanbodparticulier@deschiedammeronline.nl

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de advertenties, voor hetgeen geboden of gevraagd wordt, voor de afhandeling van transacties die hieruit voortkomen en voor de kwaliteit van de geboden goederen en diensten. Wel behouden wij ons het recht voor om (zonder opgaaf van redenen) een advertentie te weigeren. 

Voor bedrijven en instellingen die in deze rubriek een aanbieding van een product of een dienst willen adverteren is er de mogelijkheid om dat te doen voor een bedrag van 12,50 euro exclusief 21% btw, voor een publicatieduur van een maand, tekst maximaal 300 woorden en maximaal twee foto's, plus een link naar je bedrijfswebsite. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de advertenties, voor hetgeen geboden of gevraagd wordt, voor de afhandeling van transacties die hieruit voortkomen en voor de kwaliteit van de geleverde producten en diensten. Wel behouden wij ons het recht voor om (zonder opgaaf van redenen) een advertentie te weigeren.

Wil je als bedrijf of instelling adverteren, stuur dan je tekst plus foto's naar vraagaanbodzakelijk@deschiedammeronline.nl

 

Zeilboot Optimist mét handkar

SCHIEDAM - Te koop aangeboden in Schiedam een gebruikte zeilboot, een Wedstrijd Optimist. Onze kinderen zijn er te oud voor geworden.

Theme picker