In deze rubriek Vraag & Aanbod kun je als particulier kleine advertenties zetten voor je gebruikte artikelen die een tweede leven verdienen. Of kun je iemand zoeken voor bijles of oppas bijvoorbeeld. Denk aan de prikborden bij supermarkten of de 'zoekertjes' zoals die vroeger pagina's vulden van kranten. Het aantal woorden mag maximaal 150 zijn en je mag één artikel of dienst per advertentie aanbieden of vragen en één foto erbij plaatsen. Je advertentie blijft een maand staan. Daarvoor rekenen wij het geringe bedrag van 6,05 euro (inclusief 21% btw). Na plaatsing van je advertentie sturen we je per e-mail de factuur, die je dus achteraf per bank betaalt. 

Wil je als particulier adverteren, stuur dan je tekst plus foto naar vraagaanbodparticulier@deschiedammeronline.nl

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de advertenties, voor hetgeen geboden of gevraagd wordt, voor de afhandeling van transacties die hieruit voortkomen en voor de kwaliteit van de geboden goederen en diensten. Wel behouden wij ons het recht voor om (zonder opgaaf van redenen) een advertentie te weigeren. 

Voor bedrijven en instellingen die in deze rubriek een aanbieding van een product of een dienst willen adverteren is er de mogelijkheid om dat te doen voor een bedrag van 12,50 euro exclusief 21% btw, voor een publicatieduur van een maand, tekst maximaal 300 woorden en maximaal twee foto's, plus een link naar je bedrijfswebsite. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de advertenties, voor hetgeen geboden of gevraagd wordt, voor de afhandeling van transacties die hieruit voortkomen en voor de kwaliteit van de geleverde producten en diensten. Wel behouden wij ons het recht voor om (zonder opgaaf van redenen) een advertentie te weigeren.

Wil je als bedrijf of instelling adverteren, stuur dan je tekst plus foto's naar vraagaanbodzakelijk@deschiedammeronline.nl

 

Korting voor bikkels

SCHIEDAM - Op zaterdag 26 september springen weer honderden zwemmers in de Lange Haven van Schiedam voor een bijzondere wedstrijd in open water: De Branders Zwemtocht.

Kasteel van Zuydt houdt wedstrijd

SCHIEDAM - Kasteel van Zuydt aan de Groenelaan in Schiedam Zuid is wel in voor een geintje. Eigenaar en kasteelheer Ronald Koorengevel zag op internet allemaal ludieke foto's van katten en honden die op de foto stonden met een 'broodmasker'. Sommigen met de snuit er alleen doorheen en waar oogjes opgeplakt waren, anderen als 'pruik-en-baard'.

Kringloopmarkt in Schipluiden geopend

SCHIPLUIDEN - Op elke 2e en 4e zaterdag van de maand is de kringloopmarkt in Schipluiden geopend. De markt wordt gehouden in het Jeugdhuis, Kasteellaan 2636 HW in Schipluiden van 10:00 tot 14:00 uur.

Te koop lederen sta-op-stoel

SCHIEDAM - Te koop een sta-op-stoel van Prominent. Geschikt voor iemand van ongeveer 160 centimeter. Heeft gekost tegen de drieduizend euro. Vaste prijs 150 euro.

Theme picker