Dagtotaal positief getesten op corona bijna 10.000, van wie 40 Schiedammers

Dagtotaal positief getesten op corona bijna 10.000, van wie 40 Schiedammers

SCHIEDAM - Er is op oudejaarsdag een dagtotaal van 9719 positieve coronatests gemeld door het RIVM. Gisteren was het dagtotaal 9504. Onder de positief getesten zijn vandaag 40 Schiedammers (gisteren 24) en 27 Vlaardingers (gisteren 40).

Volgens cijfers van Stichting NICE liggen er vandaag  2983 coronapatiënten (inclusief de verdenkingen erop) in het ziekenhuis, van wie 712 op de intensive care. Volgens cijfers van Stichting NICE lagen er gisteren 3105 coronapatiënten (inclusief de verdenkingen erop) in het ziekenhuis, van wie 708 op de intensive care. Vandaag wordt er geen nieuwe ziekenhuisopname van een Schiedamse coronapatiënt gemeld (gisteren eveneens geen) of van een Vlaardingse coronapatiënt (gisteren eveneens geen). 

Vandaag worden door het RIVM voor heel het land 108 overleden coronapatiënten gemeld (gisteren 112), onder wie geen coronapatiënten uit Schiedam (gisteren eveneens geen) en geen uit Vlaardingen (gisteren eveneens geen).

Hier lees je het artikel van gisteren over de coronacijfers:
https://www.deschiedammeronline.nl/artikel/details/vandaag-landelijk-meer-maar-in-schiedam-minder-positieve-tests-gemeld

Hier lees je dat er bijna zestig coronapatiënten in het Franciscus Gasthuis & Vlietland liggen:
https://www.deschiedammeronline.nl/artikel/details/er-liggen-bijna-60-coronapatienten-in-franciscus-ziekenhuis

 

31-12-2020