Dickens-figuranten kunnen zich inschrijven

De organisatie van het Dickens Festijn Schiedam 2021 is begonnen

De organisatie van het Dickens Festijn Schiedam 2021 is begonnen

SCHIEDAM - Het Dickens Festijn Schiedam 2021 staat gepland op zaterdag 18 en zondag 19 december 2021 van 11:00 tot 18:00 uur. Stichting Triple C is gestart met de organisatie ervan. In 2019 vond de eerste editie van het festival plaats.

dick2jlm

"Gaan we het doen of gaan we het niet doen? Na lang denken, verzinnen, wikken en wegen, overleggen over het hoe en wat in deze barre coronatijden hebben we een besluit genomen. Het blijven lastige tijden maar wij denken graag in mogelijkheden in plaats van in moeilijkheden dus we gaan ervoor", zo laat het bestuur van de Stichting Triple C weten in een persbericht. 

"We nemen de gok en gaan een start maken om het Dickens Festijn Schiedam 2021 te organiseren, onder voorbehoud van de gemeentelijke vergunningen en de dan geldende corona-/RIVM-maatregelen."

"Voor, door en met Schiedammers willen we er op zaterdag 18 en zondag 19 december 2021 weer een mooi feestje van maken. Een oergezellig feest om Schiedam Centrum nog leuker en mooier te maken. De bedoeling is om de historische Dam, de Vlaardingerstraat en een stukje Lange Haven tot de Vismarkt om te toveren in een gezellige kerstsfeer in de Dickensstijl."

Op de webpagina over festival kun je je inschrijven als vrijwilliger, figurant of voor de kerstmarkt. 

Lees ook:
https://www.deschiedammeronline.nl/artikel/details/dickens-verhaal-scrooge-is-opgenomen-in-historisch-schiedam

Foto's: archieffoto's editie 2021, (c) De Schiedammer Online, foto's door Louise Melchers

dickljm1

 

 

20-08-2021