Info-bijeenkomst annex stadswandeling Welkom in S'DAM

Nieuwe Schiedammer Harald Bergmann wandelde mee

Nieuwe Schiedammer Harald Bergmann wandelde mee

SCHIEDAM - Vanochtend was het weer 'Welkom in S'DAM', de informatieve wandeltocht door het centrum van Schiedam voor nieuwe inwoners van Schiedam, die wel wat tips over hun nieuwe woonplaats kunnen gebruiken van twee mensen die er al hun hele leven wonen, Rob & Rob.

Rob van der Stel en Rob van Vollaard geven eerst onder het genot van een kopje koffie of thee een korte presentatie over Schiedam. De locatie waar de presentatie wordt gehouden wisselt. Ditmaal was het de Westvest90-kerk, de kerk die bekend staat om zijn fantastische akoestiek.

Daarna gaat het tweetal stadsgidsen aan de wandel met het gezelschap. Ook de nieuwe burgemeester van Schiedam, Harald Bergmann, en zijn twee kinderen Julia en Valentijn zijn nog niet zo lang inwoner van onze stad en ook zij sloten vandaag aan om meer over Schiedam te weten te komen.

Aan het eind van de bijeenkomst kregen de deelnemers een goodiebag met informatieve presentjes van diverse Schiedamse winkeliers. Op de foto (boven het artikel) zie je hen op de Hoogstraat met geheel rechts Rob Vollaard. Rob van der Stel is niet zichtbaar op de foto want hij is de maker ervan. 

Hieronder zie je een foto die gemaakt is voor het oude stadhuis, met Rob van der Stel vijfde van rechts en de burgemeester vierde van rechts.

23 november (tijd 10.20 - 12.15 uur) is de volgende bijeenkomst. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Meer informatie op sdam.nl
Of neem direct contact op via welkominsdam@gmail.com.

Lees ook ons eerdere artikel: Informatieve bijeenkomsten met Rob & Rob

trappen

19-10-2024