Opening door John de Wolf

Zaterdag Koemarkt Kerstmarkt voor Sophia Kinderziekenhuis

Zaterdag Koemarkt Kerstmarkt voor Sophia Kinderziekenhuis

SCHIEDAM - Nico Sterrenberg (links op de foto) en zijn team waren vanavond druk aan het werk met de opbouw van de kerstmarkt die zaterdag 16 december 2023 van 10.00 tot 17.00 uur plaatsvindt op de Koemarkt. Geboren Schiedammer John de Wolf, assistenttrainer van Feyenoord, verricht om 11.00 uur de officiële opening.

Na de opening blijft John de Wolf nog een kwartier op de kerstmarkt voor een meet & greet. Dus scoor een handtekening en/of een selfie met deze oud-voetballer van onder meer Sparta, Feyenoord, Wolverhampton Wanderers en het Nederlands elftal. 

De opbrengst van de kerstmarkt is voor het goede doel. Net als vorig jaar is dat het Sophia Kinderziekenhuis. 

Op de kramen vind je onder meer kerstballen, handgemaakte kaarsen, kerststukjes en andere versieringen en cadeautjes voor kerstmis. De inwendige maag kan versterkt worden: er zijn onder meer cupcakes, verse wafels, broodjes beenham, verse patat, warme chocolademelk, glühwein, jägerthee en niet te vergeten oliebollen te koop. 

Op het 'Open Podium' treden verschillende artiesten op. 

Morgen is er ook kerstmarkt op de Hoogstraat (lees hier het programma) en het Dickens Festijn op de Dam en Vlaardingerstraat (lees hier meer). Dus bezoekers kunnen een lange feestelijke slinger van kerstkramen en feestelijke activiteiten volgen van de Koemarkt tot aan de Vlaardingerstraat en andersom. 

nico2

15-12-2023